De speler van het eerste elftal van Juventus boekte woensdag een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Cremonese in de 16e ronde van de Italiaanse Premier League.
Arkadiusz Milik scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd voor Juventus in de eerste minuut van de blessuretijd in de tweede helft, waardoor de stand op de derde plaats op 34 punten kwam, terwijl Cremonese op de negentiende plaats staat met zeven punten.
In de tweede wedstrijd, binnen de competitie van dezelfde etappe, kwam Monza gelijk met gastheer Fiorentina 1-1, en Artur Cabral passeerde Fiorentina in de 19e minuut, en Carlos Augusto maakte gelijk voor Monza in de 61e minuut, en Fiorentina steeg naar 20 punten op de tiende plaats, terwijl Monza werd opgeheven. Ze won 17 punten op de dertiende plaats.

Juventus verdient met veel moeite Cremonese

Juventus verdient met veel moeite Cremonese

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *