(CNN) — De Ierse gegevensbeschermingsautoriteit heeft woensdag aangekondigd dat het Meta, het moederbedrijf van Facebook, een boete van meer dan $ 400 miljoen heeft opgelegd voor inbreuken op de privacy van gegevens op Facebook en Instagram.

De autoriteiten voegden eraan toe dat het na een onderzoek naar gegevensverwerking door Meta Ireland een boete van $ 223 miljoen kreeg voor inbreuken op de algemene verordening gegevensbescherming met betrekking tot Facebook, evenals $ 191 miljoen voor inbreuken op Instagram.

De Ierse autoriteit zei Mita 3 maanden de tijd te hebben gegeven om haar gegevensverwerking aan te passen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De instantie zei dat het de inbreuk begon te onderzoeken na ontvangst van twee klachten in 2018, toen de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming begon.

Aan de andere kant zei “Meta” zich “teleurgesteld” te voelen en van plan te zijn in beroep te gaan tegen deze vonnissen en vonnissen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *