Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Prins Harry heeft zijn broer, prins William, ervan beschuldigd hem fysiek te hebben mishandeld tijdens een ruzie over zijn eerste vrouw, Meghan Markle, hertogin van Sussex in 2019, meldt de Britse krant “The Guardian”. . “.

The Guardian beweerde een kopie te hebben gezien van Prins Harry’s aanstaande memoires, getiteld Spare. Ze voegde eraan toe dat Harry, hertog van Sussex, beweert dat William, prins van Wales hem tijdens een ruzie tegen de grond sloeg.

De vermeende ruzie kwam na een gesprek tussen de twee broers, waarin William, de troonopvolger, Meghan omschreef als “moeilijk”, “brutaal” en “gehaast”, aldus The Guardian.

Het conflict tussen hen escaleerde, volgens wat de “Guardian” meldt, zei Harry in zijn dagboek: “William greep me bij de kraag, rukte mijn ketting af en gooide me op de grond.”

CNN vroeg uitgeverij Penguin Random House om een ​​vroege kopie van het dagboek, terwijl Kensington Palace, Buckingham Palace en een woordvoerder van de hertog en hertogin van Sussex het verzoek van CNN om commentaar op de vermeende ruzie afwezen.

Het rapport van The Guardian concentreerde zich op een vermeende fysieke woordenwisseling tussen de twee broers, maar de krant beschreef de memoires als geheel als “een opmerkelijk boek”.

Het persbericht verwijst naar Harry’s verslag van de gebeurtenissen, toen William destijds aankwam bij het huis van Harry en Meghan, “Nottingham Cottage” op het terrein van Kensington Palace, om het “hele aanhoudende debacle” van hun relatie en hun worsteling met de pers te bespreken. .

Harry beweert dat William hem aanviel nadat hij hem water had aangeboden en probeerde een verhitte verbale discussie tussen hen te kalmeren, volgens The Guardian.

Het rapport citeert Harry als volgt: “Hij draaide het water naar beneden, noemde me een andere naam, toen kwam hij naar me toe, het gebeurde allemaal zo snel, hij greep me bij de kraag, scheurde mijn kraag af, gooide me op de grond, Ik viel op de hondenbak, die barstte onder mijn rug, en zijn beten troffen me.” Gebroken, ik lag daar een moment, verbijsterd, en toen stond ik op en zei hem om eruit te komen.

In het Guardian-rapport staat dat Harry in het boek zei dat William hem aanspoorde om te reageren, maar dat hij weigerde dit te doen. William vertrok, maar keerde later “schijnbaar berouwvol” terug en bood zijn excuses aan, volgens het Guardian-rapport, daarbij verwijzend naar een boek dat op 10 januari moet verschijnen.

Credit: Chris Jackson/Getty Images

Elders, zo meldt The Guardian, herinnert Harry zich dat hij voor het eerst sinds hij in april 2021 zijn hoge koninklijke positie had opgegeven, terugkeerde naar het VK om de begrafenis bij te wonen van prins Philip, echtgenoot van koningin Elizabeth II.

De sombere gelegenheid was de eerste keer dat de 38-jarige hertog zijn vader, nu koning Charles III, en William ontmoette sinds Harry en Meghan spraken in een verrassingsinterview met Oprah Winfrey.

Harry’s verslag laat zien dat de spanningen met William hoog blijven en citeert Charles die zijn twee zonen smeekte “om mijn laatste jaren niet bitter te maken”, aldus de Guardian.

Uit het rapport bleek ook dat de broers elkaar respectievelijk “Willy” en “Harold” noemen.

Prins Harry zal naar verwachting meer details onthullen over het lopende geschil tussen hem en de koninklijke familie in twee televisie-interviews die zondag worden uitgezonden. zijn aanstaande memoires.

Prins Harry en zijn vrouw Megan Markle
Credit: SEM VAN DER WAL/AFP/ANP/AFP via Getty Images

In zijn laatste interview met ITV op donderdag zei Harry dat hij “nog steeds in de monarchie gelooft”, maar op de vraag of hij verwacht een rol te spelen in de toekomst? Hij antwoordde: “Ik weet het niet.”

Harry zei ook niet of zijn familie in mei naar het VK zou terugkeren voor de kroning van zijn vader.

“Tussen nu en dan kan er veel gebeuren, maar de deur staat altijd open”, zegt Harry in de korte video. “De bal ligt bij hen. Er is veel te bespreken en ik hoop echt dat ze bereid zijn om erover te praten.”

En in de promotievideo van een minuut heeft Harry het opnieuw over Buckingham Palace, dat negatieve krantenkoppen verspreidt.

Op de vraag van Bradby dat sommigen hem zouden beschuldigen van inbreuk op de privacy van het gezin zonder toestemming, zei Harry: “Dat zou een beschuldiging zijn van mensen die niet begrijpen of niet willen geloven dat mijn familie de pers informeerde.”

“Ik weet niet hoe stilte de zaken zal verbeteren”, zegt prins Harry.

Sinds hun huwelijk in 2018 staat de relatie tussen Harry en Meghan onder intensief media-onderzoek, met bijzondere aandacht voor de hertogin van Sussex.

En tijdens een recente Netflix-documentaireserie gaf Harry de media de schuld dat ze te veel druk op Meghan uitoefenden, wat leidde tot haar miskraam en zelfmoordgedachten.

Het paar zei dat de meedogenloze berichtgeving in de media er uiteindelijk toe leidde dat ze stopten met werken als leden van de koninklijke familie.

Harry gaf in de documentaire van zes afleveringen toe dat hij aanvankelijk niet “goed” omging met de verslechterende geestelijke gezondheid van Meghan.

Harry zei: “Ik wist dat ze het moeilijk had, wij ook, maar ik had nooit gedacht dat het zover zou komen.” Harry zei dat het feit dat het zover was gekomen hem boos en beschaamd maakte. Hij voegde eraan toe: “Ik benaderde het als institutionele Harry, niet als echtgenoot Harry.”

Meghan zei dat ze ergens heen wilde voor hulp, maar beweert dat ze dat niet mocht vanwege zorgen over hoe ze de Royal Institution kon vinden. En Meghan maakte soortgelijke opmerkingen in haar explosieve interview met Oprah Winfrey in 2021.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *