Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – In het licht van het uitbreken van een golf van gevallen van het coronavirus in China, hebben sommige landen hun toevlucht genomen tot het opleggen van reisbeperkingen aan Chinese reizigers om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Maar het is niet begin 2020. Het bekende tafereel speelt zich nu af nu China worstelt met de ergste uitbraak ooit, na het opgeven van een harde aanpak om de pandemie van het coronavirus in te dammen en drie jaar na de pandemie de grenzen gedeeltelijk te heropenen.

En nadat het land had aangekondigd dat het zijn quarantaine bij internationale aankomsten zou opheffen en overzeese reizen voor Chinezen, die eerder verboden waren, zou hervatten, veroorzaakte dit een golf van enthousiaste reizigers die vluchten naar het buitenland boekten, wat hun honger naar reizen aanwakkerde na een aantal jaren van reizen. isolement, maar zorgde op zijn beurt voor bezorgdheid. Onder sommige overzeese regeringen stijgt het aantal gevallen van coronavirus in China.

Japan maakte onlangs bekend dat alle reizigers naar China binnen zeven dagen bij aankomst worden getest en dat de overheid het aantal vluchten in en uit China gaat beperken. De Indiase autoriteiten hebben soortgelijke richtlijnen ingevoerd, niet alleen voor reizigers uit China, maar ook voor reizigers uit vele buurlanden, waaronder Japan, Zuid-Korea en Thailand.

Taiwan heeft ook verplichte tests bij aankomst aangekondigd voor reizigers die uit China komen. Het zelfbesturende eiland heeft de komst van Chinese toeristen verboden sinds het uitbreken van de epidemie en staat alleen Chinese burgers toe om het te bezoeken om zakelijke of familieredenen.

De Verenigde Staten hebben aangekondigd voor vertrek een negatief testresultaat te eisen voor reizigers uit China, waaronder Hong Kong en Macao – evenals de steden Seoul, Toronto en Vancouver. Canada en Australië volgden dezelfde procedures, waarbij alle reizigers die uit China, Hong Kong of Macau kwamen, moesten bewijzen dat ze een negatief testresultaat voor het coronavirus hadden voordat ze China verlieten.

In Europa hebben Spanje, Italië, Frankrijk en Engeland de restricties aangescherpt. Spanje, Frankrijk en Engeland eisen een negatieve testuitslag voor het coronavirus, terwijl Italië de verplichte test opnieuw heeft ingevoerd.

Anderzijds benadrukten Zuid-Korea en Maleisië de invoering van preventieve controles bij aankomst voor alle aankomsten uit China.

De Marokkaanse autoriteiten hebben ook besloten om alle reizigers uit China de toegang tot Marokko te ontzeggen, terwijl Qatar degenen die uit China komen, verplicht om een ​​negatief testresultaat voor het coronavirus in te dienen voordat ze het land verlaten.

China bekritiseerde dinsdag beperkingen die door verschillende landen zijn opgelegd aan de binnenkomst van reizigers uit China vanwege het coronavirus, zei dat de “beperkingen geen wetenschappelijke basis hebben”, sommige maatregelen omschreef als “buitensporig en onaanvaardbaar” en dreigde te reageren met “passende maatregelen”. “

Hier is de lijst met landen die beperkingen opleggen aan reizigers uit China in de bovenstaande infographic:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *