Rome, Italië (CNN) — De begrafenis van voormalig paus Benedictus XVI, die zaterdag op 95-jarige leeftijd stierf, vindt donderdag plaats in een traditionele ceremonie onder leiding van paus Franciscus op het Sint-Pietersplein in het Vaticaan.

In overeenstemming met de wens van Benedictus zal zijn begrafenis “informeel” zijn, zei de directeur van de persdienst van de Heilige Stoel, Matteo Bruni.

Bruni zei dat de ceremonie vergelijkbaar zal zijn met die van de regerende paus, maar dat er enkele veranderingen zullen zijn. Benedictus zal tijdens de begrafenis tot emeritus paus worden benoemd en de taal van sommige gebeden zal anders zijn omdat hij niet de regerende paus was toen hij stierf.

Hier is een blik op de meest opvallende bezienswaardigheden van het Vaticaan in de infographic hierboven.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *