Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Britse kranten The Sun en Mail Online meldden donderdag dat prins Harry in zijn aanstaande memoires zei dat hij zijn vader, koning Charles, had “gesmeekt” om nu niet met Camilla te trouwen. , die koningin-gemalin werd, zei dat ze vreesde dat ze een “slechte stiefmoeder” zou zijn..

De krant zei dat het een Spaanstalige kopie van de aanstaande memoires van Prins Harry Spar had bemachtigd, die donderdag in sommige boekwinkels in Spanje verkrijgbaar was, vóór de geplande publicatiedatum. In Spanje heet het boek van Prins Harry “En La Sombra”, wat zich vertaalt naar In the Shadows.

In zijn memoires zegt prins Harry dat hij en zijn broer, prins William, zeiden dat ze Camilla in de familie zouden verwelkomen, maar hun vader vroegen niet met haar te trouwen, en Camilla omschrijven als “een tweede vrouw”, aldus twee kranten.

Onder verwijzing naar een exemplaar van het boek meldde Mail Online dat Harry schreef: “Ik herinner me dat ik me afvroeg… of ze wreed tegen me zou zijn; als ze was zoals alle boze stiefmoeders in de verhalen.”

Hij voegde eraan toe: “Willie (verwijzend naar zijn broer William) was al lange tijd achterdochtig tegenover een andere vrouw, wat hem verwarde en kwelde, en toen zijn vermoedens werden bevestigd, voelde hij zich schuldig dat hij niet eerder iets had gedaan of gezegd. “

Prins Harry vergelijkt zijn eerste interview met zijn stiefmoeder met “een injectie nemen” en zegt in zijn boek, volgens twee kranten: “Sluit je ogen en je zult het nooit voelen.”

Twee kranten meldden dat het boek ook beweerde dat koning Charles probeerde “zijn twee zonen voor zich te winnen” voordat hij de Britten vroeg om zijn huwelijk met Camilla te aanvaarden, en dat ze een privé-ontmoeting had met prins Harry waarin ze “saai” leek.

Harry voegde in het boek toe dat hij als kind “een gebrek aan stabiliteit, een gebrek aan liefde en genegenheid in ons huis” voelde.

CNN heeft geen exemplaar van het boek gezien, maar heeft een exemplaar aangevraagd bij uitgeverij Penguin Random House. De officiële release van de notes staat gepland voor dinsdag 10 januari.

De verhalen in The Sun en Mail Online zijn gebaseerd op de vertaling van de Spaanse versie van het boek door de krant. Buckingham Palace heeft herhaaldelijk geweigerd commentaar te geven op het boek.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *