Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Een Egyptische artiest, Khaled Abu Al-Naga, plaatste een tweet als reactie op een eerdere tweet van een Egyptische oppositie YouTuber, Abdullah Al-Sharif, waarin hij zei: “Niemand onder jullie komt eerst.”

De tweet van Abu Al-Nagin kwam als reactie op de tweet van Abdullah Al-Sharif in 2019, waarin hij zei: “We staan ​​niet aan onze kant, artiesten, influencers, beroemdheden en geleerden buiten Egypte. Gooi het terug in de overlopende septic tank, hè, ben je het daarmee eens?

In reactie op de opmerking van Abu Al-Naga zei Abdullah Al-Sharif: “De tweet is van drie jaar geleden, Khaled. Toen ik aan jullie dacht als mannen.”

Het is belangrijk op te merken dat Abdullah Al-Sharif een van degenen was die op 11 november vorig jaar opriepen tot demonstraties in Egypte tegen de Egyptische president Abdel Fattah Al-Sisi, waarop de Egyptische parlementariër geen commentaar gaf en destijds in een tweet zei: “Na het falen van de samenzweerders begonnen ze hun slaapcellen te vragen om uitstel. Arme mensen, die medelijden verdienen, die denken dat het lijden van het Egyptische volk hen ertoe zal brengen hun land te vernietigen en hun aspiraties te beantwoorden om terug te keren om Egypte weer te regeren. Je hebt verloren..”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *