Inleiding: Meer dan 180 Rohingya-moslimvluchtelingen werden vorige week in Indonesië gered nadat ze meer dan een maand op zee hadden rondgedreven, in een boot waarvan de motor uitviel en ze waren verdwaald op zee, zonder voedsel, water of medicijnen.
De vluchtelingen probeerden de reis te maken vanuit vluchtelingenkampen in Bangladesh, waar ze verbleven sinds ze op de vlucht waren voor de meedogenloze moordcampagne van het Myanmarese leger tegen de Rohingya-minderheid.
Meer dan twee dozijn stierven voordat hun boot werd gevonden, en Paula Hancock van CNN spreekt met enkele van de overlevenden die hun aangrijpende reis beschrijven.
Kijkers worden gewaarschuwd dat sommige scènes schokkend kunnen zijn.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *