De Verenigde Staten hebben de import van verse paprika’s verboden voor consumptie uit Spanje i.v.m. detectie van de mediterrane fruitvliegDat meldt de Inspectiedienst Dier- en Plantgezondheid (Aphis) van het ministerie van Landbouw van het Noord-Amerikaanse land.

In een verklaring uitgebracht op 29 december, Aphis geeft aan dat je deze actie hebt ondernomen naar aanleiding van “meerdere detecties” Mediterrane vlieg in commerciële zendingen verse paprika’s uit Spanje tijdens douanecontrole. “De vlieg vormt een onaanvaardbaar risico voor de Verenigde Staten vanwege het brede scala aan gastheren en het vermogen om zich snel voort te planten”, merkte Aphis op in zijn verklaring.

Dit verbod blijft van kracht totdat uit een Aphis-onderzoek blijkt dat de import van commerciële partijen verse paprika’s uit Spanje vormt geen gevaar voor de landbouw ONS. Aphis wijst er ook op dat andere soorten paprika’s die momenteel vanuit Spanje de Verenigde Staten binnenkomen, niet onder deze order vallen.

De Verenigde Staten zijn ‘s werelds grootste importeur van verse groenten en fruit, overschrijdt het bedrag van 20 miljoen ton en 26.000 miljoen dollar (ongeveer 24.500 miljoen euro) in 2020, volgens gegevens van de Vereniging van Producenten en Exporteurs van Groenten en Fruit van de Regio Murcia (Proexport).

in 2021 Spanje exporteerde 32.993 ton groenten en fruit naar de Verenigde Staten en gedurende 10 jaar is het volgens dezelfde bron onder de 60.000 ton gebleven.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *