Het eerste voetbalteam van Al-Ettifaq intensiveerde donderdag de veldvoorbereidingen onder leiding van de Franse coach Patrice Carteron, ter voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag tegen Abha, hun gastheer, in de wedstrijden van de 12e ronde van de Saudi Roshen League.
Na de warming-up omvatte de training conditieoefeningen in 3 groepen, voordat de Franse coach Patrice Carteron tal van technische penalty’s oplegde, waarbij hij de tactische aanpak toepaste die hij graag zou willen toepassen in de face-off, op een deel van het veld, terwijl de sessie wordt afgesloten met een technische gereedheidscontrolemanoeuvre.
Al-Ettifaq staat op de 11e plaats met 13 punten, terwijl Abha op de achtste plaats staat met 16 punten.

De overeenkomst maakt gebruik van de tactieken van Abha

De overeenkomst maakt gebruik van de tactieken van Abha

De overeenkomst maakt gebruik van de tactieken van Abha

De overeenkomst maakt gebruik van de tactieken van Abha

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *