(CNN) – De Amerikaanse president Joe Biden vertelde woensdag aan verslaggevers dat zijn land overweegt om Bradley-pantservoertuigen naar Oekraïne te sturen.

Op de vraag of het leveren van gevechtsvoertuigen aan Kiev “op tafel” lag, zei Biden tegen een groep verslaggevers: “Ja”.

Het is belangrijk op te merken dat het Bradley-voertuig is ontworpen om troepen op het slagveld te vervoeren en is uitgerust met verschillende wapens om de bemanning te beschermen en vijandelijke doelen aan te vallen.

Een Amerikaanse defensiefunctionaris zei dat de Verenigde Staten Bradley-voertuigen aan Oekraïne kunnen vrijgeven in het volgende militaire hulppakket.

En Washington kondigde aan toen de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vorige maand het Witte Huis bezocht dat het Patriot-raketten, een van Amerika’s belangrijkste en meest geavanceerde systemen, naar Oekraïne zou sturen, maar Zelensky maakte duidelijk dat hij nog meer nodig zou hebben naarmate de oorlog in Oekraïne nadert. zijn eerste jaar.

Woensdag zei de woordvoerder van de Amerikaanse National Security Council, John Kirby, dat zijn land van plan is om in de komende dagen of weken een nieuw hulppakket aan te kondigen.

De Verenigde Staten hebben Oekraïne in het verleden gepantserde voertuigen gegeven, zoals de Mine Resistant Armoured Vehicle (MRAP), en de Verenigde Staten hebben ook betaald voor de renovatie van T-72-tanks uit het Sovjettijdperk.

Twee defensiefunctionarissen zeiden dat de Verenigde Staten momenteel niet klaar zijn om M-1 Abrams-tanks naar Oekraïne te sturen, ondanks herhaalde verzoeken van Kiev.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *