(CNN) – Amazon-CEO Andy Jassy heeft donderdag aangekondigd dat hij van plan is meer dan 18.000 werknemers te ontslaan op verschillende afdelingen, waaronder winkels en personeelszaken.

“Bedrijven die lang meegaan, doorlopen verschillende stadia”, zei Jassy in een verklaring.

De CEO van Amazon zei in november dat de ontslagen bij de e-commercegigant tot begin 2023 zouden doorgaan.

Verschillende media meldden in het najaar dat Amazon van plan is zo’n 10.000 werknemers te ontslaan.

Amazon en andere technologiebedrijven hebben de afgelopen twee jaar een grote boost gezien in het aannemen van personeel, aangezien de pandemie van het coronavirus de consumentengewoonten heeft verschoven naar e-commerce.

Nu bevinden veel technologiebedrijven zich midden in een economische crisis, waarbij duizenden werknemers worden ontslagen naarmate mensen terugkeren naar pre-pandemische gewoonten en de economische omstandigheden verslechteren.

Meta, het moederbedrijf van Facebook, kondigde onlangs het ontslag aan van 11.000 werknemers, het grootste ontslag in de geschiedenis van het bedrijf.

Twitter kondigde ook grote ontslagen aan nadat Elon Musk het bedrijf kocht voor $44 miljard.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *