De Al-Hilal-club kondigde woensdag de verlenging aan van het contract met de eerste elftalspeler Ali Al-Bulayhi, die de kleuren van de club voor een jaar zal verdedigen.
En Al-Riyadiah gaf dinsdag aan dat het management van Crescent een akkoord had bereikt met de speler om zijn contract met een jaar te verlengen, met de mogelijkheid om nog een jaar te verlengen.
En het officiële account van de Al-Hilal-club op Twitter, een sociaal netwerk, zond een videoclip uit van de speler met een korte zin aan hem gericht: “Ik ben complementair”, verwijzend naar zijn verblijf in het team, voordat de club later het contract aankondigde verlengingsperiode.
Al-Asimi club tekende Al-Bulayhi van Al-Fateh in augustus 2017, en het management van Fahd bin Nafel verlengde het contract van de speler in januari 2020, dat in de zomer van dit jaar afliep.
Tijdens zijn carrière bij Al-Azraq Al-Asimi bekroonde de 33-jarige het met 3 professionele landstitels, twee AFC Champions League-titels, de Guardians of the Two Holy Mosques Cup en één Saudi Super Cup.
Al-Bulayhi verscheen met het Saoedische nationale team op de Wereldbekers van Rusland 2018 en Qatar 2022 en speelde een hoofdrol in alle wedstrijden, en raakte geblesseerd tegen Mexico in de laatste ronde van de Wereldbeker in Qatar.

Al-Hilal verlengde het contract met Al-Bulayhi met nog een jaar

Al-Hilal verlengde het contract met Al-Bulayhi met nog een jaar

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *