Aanstaande zaterdag organiseert de Horse Racing Club de tweede editie van de Cup van Prins Khaled bin Abdullah bin Abdul Rahman, de eigenaar en oprichter van de boerderij “Goodment”, de meest gerespecteerde internationale instelling in het fokken en produceren van paarden, op het landgoed van koning Abdulaziz. Plein in Janadriyah, op een afstand van 2100 meter, met competitieve deelname. Onder de elite binnenlandse en geïmporteerde paarden en merries, van 4 jaar en ouder, voor de eerste grote prijzen voor grasraces, ter waarde van een miljoen riyals, als onderdeel van zijn eenentachtig lot voor het huidige seizoen.
De club lanceerde de eerste editie van de beker in januari 2022; Na het overlijden van Zijne Hoogheid Prins Khalid bin Abdullah bin Abdul Rahman – moge God hem genadig zijn – als waardering voor zijn opmerkelijke carrière als een van de meest prominente internationale paardeneigenaren en -producenten in de afgelopen vier decennia; En voor zijn successen op internationale paardenrenbanen.
Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bandar bin Khaled Al-Faisal, voorzitter van de hippische autoriteit en voorzitter van de raad van bestuur van de Horse Racing Club, zei dat prins Khaled bin Abdullah in de racewereld bekend staat als een van de groten die hebben bijgedragen aan de promotie van het hybride paardenras in de racerij, en zijn erfenis die 40 jaar in de maak was. Een jaar dat meer dan 40 jaar in de toekomst zal blijven, de paarden die hij produceerde en de prestaties die hij op de renbaan behaalde, zullen voor altijd vereeuwigd worden in de geschiedenisboeken en in onze herinneringen.
Zijne Hoogheid voegde eraan toe dat de Prince Khaled bin Abdullah Cup, nu in zijn tweede jaar, een methode is waarmee we een verlichte geest in de racewereld en een geliefde wereldwijde sportpersoonlijkheid willen eren die het Koninkrijk Saoedi-Arabië terecht is. trots op, en door middel van de jaarlijkse racedag, willen we racebezoekers informeren over de wereldwijde invloed van Prins Khalid, terwijl we de kwaliteit en diversiteit van internationale deelnemers blijven verrijken in de race die zijn naam draagt.
De eerste editie van de beker werd bekroond door het paard “Star of Wins” Rifai Sant Al-Ghariban, vergezeld van zijn paard, “Camilo Ospina”, en getraind door Fawaz Al-Ghariban, in een tijd van 2:09.79. minuut.

Zaterdag.. De lancering van de Prins Khaled bin Abdullah Cup voor

Zaterdag.. De lancering van de Prins Khaled bin Abdullah Cup voor

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *