Het Oekraïense leger heeft een video vrijgegeven waarop de vernietiging te zien is van een Russisch munitiedepot in Svatovo, een strategisch centrum in de door Rusland bezette oostelijke regio Loehansk.

Terwijl Oekraïense militaire leiders meer aanvallen op Russische doelen hebben beloofd.

Ambtenaren zeiden dat ze steeds beter worden in het lokaliseren van de vijand.

In een tijd waarin het Russische ministerie van Defensie zegt dat Oekraïne een kazerne in de regio Donetsk kon aanvallen omdat Russische soldaten hun mobiele telefoons gebruikten.

Ze voegde eraan toe dat het aantal doden bij de aanval 89 was, maar Oekraïne schat dat het aantal doden in de honderden loopt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *