Harry Kane scoorde een doelpunt en leidde Tottenham Hotspur woensdag naar een enorme 4-0 overwinning op Crystal Palace in de 19e ronde van de Engelse Premier League.
In andere wedstrijden in dezelfde fase speelde Leeds United gelijk met West Ham met 2-2, Aston Villa met Wolverhampton met 1-1 en versloeg Nottingham Forest Southampton met 1-0.
Harry Kane scoorde de eerste en tweede doelpunten voor Tottenham in de 48e en 53e minuut, waarna Matt Doherty en Heung-min Son de derde en vierde doelpunten van het team toevoegden in de 68e en 72e minuut.
Het saldo van Tottenham steeg naar 33 punten op de vijfde plaats, terwijl het saldo van Crystal Palace op de twaalfde plaats bevroor op 22 punten.
Leeds United kwam op gelijke hoogte met West Ham op “2-2”, waardoor de eerste naar 17 punten op de veertiende plaats steeg, vergeleken met 15 punten van West Ham op de zeventiende plaats.
Wilfred Nonto en Rodrigo waren de doelpuntenmakers voor Leeds United in de 27e en 70e minuut, terwijl voor West Ham Lucas Paquet en Gianluca Skamac de doelpuntenmakers waren in de 45e en 46e minuut, en Paquet scoorde uit een strafschop.
Wolverhampton kwam gelijk met gastland Aston Villa op 1-1, en Wolverhampton ging door met een doelpunt van Daniel Bodensi in de 12e minuut, en Aston Villa reageerde met een doelpunt van Danny Ings in de 78e minuut.
Het totaal van Wolverhampton steeg tot 14 punten op de voorlaatste negentiende plaats, vergeleken met de 22 punten van Aston Villa op de elfde plaats.
Nottingham Foest versloeg gastheer Southampton met één doelpunt, gescoord door Taiwo Onyi in de 27e minuut, waardoor het saldo van Nottingham Foest op 17 punten kwam op de 15e plaats, terwijl het saldo van Southampton op de laatste twintig plaats werd bevroren tot 12 punten.

Tottenham versloeg Crystal Palace met vier punten

Tottenham versloeg Crystal Palace met vier punten

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *