Van het bezoek van Abdullah bin Zayed aan Syrië en zijn ontmoeting met Bashar al-Assad, en het onderzoek van de Oekraïense inlichtingendienst dat de aanwezigheid van Amerikaanse componenten in Iraanse drones bevestigt, tot het moment waarop Oekraïne een munitiedepot bombardeerde waarbij honderden Russische soldaten omkwamen, en de Emiraten -Chinees verzoek om een ​​vergadering van de Veiligheidsraad nadat Ben Ghafir de Al-Aqsa-compound was binnengegaan, wat leidde tot kritiek op Abu Trika na de verklaring over de “fout” van Ronaldo’s toetreding tot de overwinning … Hier is de dagelijkse samenvatting van CNN in Arabisch met koppen van enkele van de meest prominente diverse verhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

Abdullah bin Zayed bezoekt Damascus… en bevestigt opnieuw de steun van de VAE voor de Syrische eenheid tijdens zijn ontmoeting met Bashar Al-Assad

CNN Exclusief: Oekraïens inlichtingenonderzoek bevestigt de aanwezigheid van Amerikaanse componenten in Iraanse drones

Video toegeschreven aan het moment waarop Oekraïne een munitiedepot bombardeerde, waarbij honderden Russische soldaten om het leven kwamen

De VAE en China eisen een dringende vergadering van de Veiligheidsraad nadat Ben Ghfir de Al-Aqsa-compound is binnengegaan

Saoedi-Arabië.. Aanval en kritiek op Abu Trika, na de verklaring over Ronaldo’s “fout” om mee te doen aan de overwinning, midden in de interactie

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *