Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Yevgeny Prigozhin, het hoofd van het Russische privé-militaire bedrijf Wagner, bekend als “Poetins chef”, probeerde de redenen uit te leggen waarom zijn groep er tot nu toe niet in slaagde de stad Bakhmut in Oost-Oekraïne in te nemen. is al maanden het toneel van hevige gevechten.

Tijdens een bezoek aan de strijders aan de frontlinie aan het begin van het nieuwe jaar zei Prigozhin dat er in Bahmut “in elk huis een fort is” en dat “alleen clowns zitten en deze dingen proberen te voorspellen”.

Hij voegde eraan toe: “Soms duurt het weken om een ​​huis schoon te maken, nietwaar?” Toen hij het de soldaten vroeg in een videoclip op Wagner’s Telegram-kanaal, zei hij: “Ze zeggen dat de gezamenlijke strijdkrachten oprukten naar Artyomovsk en door de verdediging braken”, verwijzend naar de stad Bakhmut onder zijn Sovjetnaam. De naam werd in 2016 weer veranderd in Bakhmut.

Prigozhin legde uit: “Dan zeggen ze (wat betekent het om door de verdediging te breken?), Om door de verdediging te breken, betekent om vanmorgen door de verdediging van het ene huis te breken, dan moet je door de verdediging van het volgende huis breken, Rechtsaf? En het is niet slechts één verdedigingslinie? Hoeveel verdedigingslinies heeft Artyomovsk? Als we 500 zouden zeggen, zou dat correct zijn, nietwaar?”

De strijders beweren dat de Oekraïense verdedigingslinie “elke 10 meter” is.

Prigozhin zei: “Dus de vraag is (Wie zal Artyomovsk nemen? Welke van de gezamenlijke krachten?) En hij antwoordde: (Het zijn de gezamenlijke krachten van Wagner), en verduidelijkte: En wie anders dan de strijdkrachten van PMC Wagner, wie is daar ?”) De soldaten antwoordden: “Niet iemand anders!)”.

Prigozhin, die jarenlang enige connectie met Wagner ontkende, gaf in september toe dat hij de groep in 2014 had opgericht. Sindsdien is hij regelmatig op sociale media verschenen om te beweren dat Wagner de meest capabele was in de Russische oorlog in Oekraïne.

“Dit jaar gaan we winnen!” Zei Prigozhin in een andere video. “Maar eerst zullen we onze interne bureaucratie en corruptie overwinnen.” Hij voegde eraan toe: “Als we eenmaal onze interne bureaucratie en corruptie hebben overwonnen, zullen we de Oekraïners en de NAVO voor ons winnen, en daarna de hele wereld.” “Het probleem is nu dat bureaucraten en corrupte ambtenaren niet naar ons willen luisteren omdat iedereen champagne drinkt voor het nieuwe jaar”, concludeerde hij.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *