Het eerste voetbalteam van Barcelona leed twee dingen: het sprong over de weinig bekende rivaal, de “derde klasse” Inter City, met 4-3 na verlenging en ging door naar de achtste finales van de Spaanse beker.
Het Catalaanse team speelde de wedstrijd met een sterke opstelling met onder meer de ervaren middenvelder Sergio Busquets, de Nederlandse aanvaller van Memphis Depay, Ferran Torres en de Fransman Ousmane Dembele.
Via Oriol Soldivia, een van de uitblinkers van de wedstrijd, wist Inter City de Catalaanse reuzen tot drie keer toe tot de gelijkmaker te dwingen.
Barcelona kwam in de 4e minuut op voorsprong via de Uruguayaanse verdediger Ronald Araujo, maar Inter City maakte gelijk met Soldivia (59).
En Dembélé bracht Barcelona weer op voorsprong (63), dus reageerden de eigenaren van het veld op Soldivia (74).
Maar het doelpunt voor Barcelona werd gescoord door de Braziliaan Rafinha (77), dus Soldiva scoorde de gelijkmaker en scoorde vier minuten voor het einde van de reguliere speeltijd voor verlenging een hattrick.
In de verlenging scoorde Ansu Fati in de 103e minuut het winnende doelpunt voor Barcelona.
Atletico Madrid bereikte dezelfde ronde door Oviedo te verslaan met twee duidelijke goals, terwijl Sevilla een overtuigende overwinning boekte op Linares met 5-0.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *