Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Iraanse president Ibrahim Raisi stuurde een nieuw dreigend bericht naar de Verenigde Staten, en op de derde verjaardag van de moord op de commandant van de Quds Force in de Revolutionaire Garde van Iran, Qassem Soleimani, zei hij: ” Amerikanen moeten weten dat wraak voor Soleimani’s bloed onvermijdelijk en onomkeerbaar is”. En we zullen de bedden van Soleimani’s moordenaars breken, en wraak zal onvermijdelijk komen.”

Dit kwam tijdens een toespraak van Ibrahim Raisi, op dinsdag, tijdens een grote openbare bijeenkomst in Teheran, ter gelegenheid van de derde verjaardag van de moord op Soleimani, en de plaatsvervangend leider van de Shia Popular Mobilization Forces in Irak, Abu Mahdi Al- Muhandis, bij de aanval van de Amerikaanse drone op Bagdad op 3 januari 2020

Raisi voegde eraan toe: “Vandaag vieren we de nagedachtenis van de held van de strijd tegen terrorisme en wereldwijde arrogantie, en brengen we hulde aan zijn ziel”, aldus zijn beschrijving, terwijl hij de enthousiaste aanwezigheid van het Iraanse volk in het hele land prees om de moord op Soleimani en de ingenieur.

Raisi geloofde dat “deze huidige massale menigten een boodschap overbrengen aan alle vrije mensen van de wereld, dat het pad van verzet en standvastigheid moet worden voortgezet om het pad van arrogante daders te blokkeren”, aldus wat werd geciteerd door Iraans staatsnieuws . “IRNA” bureau.

Wat betreft de rol van Soleimani in de arena’s van conflicten, bevestigde Raisi: “Hij probeerde het verzetsfront te versterken zonder onderscheid te maken tussen sjiieten, soennieten, moslims, christenen, jezidi’s, Palestijnen, Libanezen, Afghanen, Syriërs, Jemenieten of Iraniërs, maar eerder zijn grootste obsessie was het verslaan van het kwaad en corruptie.” Volgens “IRNA”.

Raisi zei: “In tegenstelling tot wat sommigen promoten, heeft Soleimani nooit geprobeerd de sjiitische sekte in de regio te verspreiden, maar concentreerde hij zich op het zuiveren van de regio van onrecht en onrechtvaardigheid en het uitbannen van corruptie. zijn optreden voor het versterken van het verzetsfront, ze trokken hem aan en volgden hem in deze mars.”

En de Iraanse president voegde eraan toe: “We kondigen met trots aan dat Soleimani een symbool is van de strijd tegen terrorisme en arrogantie, die Amerika op de knieën heeft gebracht, zijn plan heeft gedwarsboomd, zijn terroristische bondgenoten, waaronder ISIS, heeft uitgeschakeld en zelfs de lege macht van Amerika in de wereld”, zoals hij het beschreef.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *