Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een aantal Twitter-gebruikers hebben videoclips gedeeld waarin te zien is hoe Cristiano Ronaldo een door hem gesigneerde voetbal overhandigt aan een meisje dat de Saoedische club Al-Nasr aanmoedigt, tijdens een welkom in het Marsol Park Stadium en zijn introductie als speler voor de club Al-Nasr.

Het meisje trok de aandacht van de Portugese spits omdat hij haar uitkoos met een van de 7 ballen die hij willekeurig uitdeelde aan de fans op de tribunes, en dit gebaar werd zeer goed ontvangen en het publiek applaudisseerde.

Op de beelden is ook een ander kind te zien dat naar Cristiano Ronaldo en zijn familie toe rent als ze het veld verlaten, voordat de 37-jarige haar omhelst.

De Portugese aanvaller zal tot 2025 voor Al-Alamy spelen en zal het nummer 7-shirt dragen, en zijn aanwezigheid in de Saudi Roshen League-competitie zal naar verwachting een positieve impact hebben, gezien zijn belang en waarde in de geschiedenis van het voetbalspel.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *