Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Archeologische opgravingen in het Sultanaat van Oman hebben een 5000 jaar oude nederzetting onthuld, volgens de officiële website van het Oman News Agency op dinsdag.

De nederzetting werd tijdens het tweede seizoen van opgravingen ontdekt op de archeologische vindplaats Al-Gharyan in de provincie Noord-Sharqiyah.

Het Oman News Agency zei dat de nederzetting een van de eerste is die wijst op een unieke organisatie en planning die de regio vóór de bronstijd niet had gezien, aangezien het torenconstructies omvat omringd door woningen met meerdere kamers en een begraafplaats met een reeks massagraven. samen met de overblijfselen van andere structuren.

Archeologische opgravingen in het Sultanaat van Oman hebben een 5000 jaar oude nederzetting onthuld., plain_textCredit: https://www.omannews.gov.om/

De nederzetting Al-Gharyan wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grote gebouwen, waarvan de grootste ongeveer 600 vierkante meter was.

Het bureau wees erop dat de nederzetting unieke en onderscheidende kenmerken heeft in termen van constructie, planning en concept.

Ontdekking van een 5000 jaar oude nederzetting in het Sultanaat van Oman
De vondst werd gevonden op de archeologische vindplaats Al-Gharyan in de staat Al-Mudhaibi. , duidelijke tekstCredit: https://www.omannews.gov.om/

Archeologische vondsten tonen aan dat de bewoners van deze plaats, naast buitenlandse handel, zich bezighielden met vroege landbouw, veeteelt, kopersmelterij en uitwisseling met kustgemeenschappen.

Deze ontdekking is het resultaat van een gezamenlijke samenwerking tussen de Sultan Qaboos University en het Ministerie van Erfgoed en Toerisme van het Sultanaat van Oman.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *