Woensdag begon het Saoedi-Arabische nationale team met de voorbereidingen in de Iraakse provincie Basra, waar ze dezelfde dag aankwamen, als onderdeel van de voorbereidingen voor de “Gulf 25” Arab Gulf Cup, die op vrijdag zou moeten beginnen en tot 19 januari zou duren.
Al-Akhdar begon hun training in Irak in het reservestadion Basra International Stadium, onder toezicht van Saad Al-Shehri, technisch directeur en assistent technische staf, waar ze een tactische oefening uitvoerden, gevolgd door een mini-manoeuvre. .
Al-Akhdar opent volgende week vrijdag hun deelname aan de Gulf Cup tegen hun Jemenitische tegenhanger, en op maandag 9 januari spelen ze een wedstrijd tegen het Iraakse nationale team en sluiten ze de eerste ronde wedstrijden af ​​tegen het Oman nationale team op Donderdag. , 12 januari.
Het nationale team van Koeweit heeft het record voor het winnen van het kampioenschap met 10 titels, gevolgd door Saoedi-Arabië, Irak en Qatar met 3 titels, vervolgens de nationale teams van de Emiraten en Oman met “twee titels”, terwijl het nationale team van Bahrein won het kampioenschap een keer in de laatste editie die in 2019 in Qatar werd georganiseerd.

Green begint zijn voorbereidingen in Basra

Green begint zijn voorbereidingen in Basra

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *