Wat draag jij in 2023? Terwijl sommigen wijzen op te veel trends die voortkomen uit catwalks en sociale netwerken, wachten anderen op inspiratie of genieten van nieuwe modetrends van fashionista’s. We presenteren tien modetrends waarover in het nieuwe jaar zal worden gesproken.

“Viva Magenta”, Pantone-kleur van het jaar

We zullen het leven in roze zien in 2023! Na Very Peri maagdenpalm blauw 2022, is Pantone’s hoofdkleur 2023 Viva Magenta 18-750. Een naaste verwant van lippenstift en framboos, deze “levendige kleur” bevordert “vreugdevolle en vrolijke viering”, aldus Pantone. Viva Magenta wordt door Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van het Pantone Color Institute, vergeleken met “een slag in de fluwelen handschoen” en zal mooi passen bij alle roze tinten, die vooral in juli een comeback zullen maken. , ter gelegenheid van de release van de nieuwe Barbie-film die de Barbicore-trend, de kleur roze, permanent in onze garderobe zal opleggen.

“Kom van de motorkap af! »

“Fuck off the hood, take off the hood or you’ll be cold”, grapte Fatal Bazooka in 2006! Terwijl we er in onze jeugd een hekel aan hadden omdat het ons haar krabde en beschadigde, drong de bivakmuts zich na zijn verlegen debuut in 2022 op alle catwalks van Jacquemus tot Loewe tot Givenchy op als het absolute koude accessoire voor de winter van 2023. Gebreid, Sherpa-stijl , los of strak, overal is.

Cargobroek, de ster van mooie dagen

Dit ultieme kledingstuk uit de jaren negentig wordt de ster van het volgende lente-zomerseizoen! Cargobroeken – die oude militaire broeken met een losse pasvorm en zakken, aangesnoerd bij de enkels – zijn door veel huizen opnieuw bekeken: in zijden technische stof bij Fendi met zakken versierd met het beroemde FF-logo en lange banden, in chocoladezijde bij Jil Sander of prinselijk paars bij Versace, of zelfs in spijkerbroek met gaten en scheuren bij Dolce & Gabbana.

Slipjes zijn de nieuwe broeken

In 2023 is slipje de nieuwe broek, maar dan in een sexiere versie dan in Zardoz ! In juni werd Kathie Holmes gefotografeerd zonder broek, in eenvoudig slipje en leren laarzen onder een regenjas. Toen verscheen Kylie Jenner afgelopen september zonder broek tijdens de Loewe-show tijdens Paris Fashion Week. In november ging Kendall Jenner door de straten van Los Angeles met doorschijnende zwarte leggings die haar zwarte slipje voor iedereen zichtbaar maakte, een replica van Look 7 van de Bottega Veneta lente / zomer 2023-show. Ondertussen omarmde Bella Hadid ook de trend zonder broek door te lopen de straten van New York, met UGG-laarzen aan haar voeten en onberispelijke sokken, terwijl Shy’m haar 37e verjaardag vierde in slipje en netpanty. Het behoeft geen betoog dat uitgaan in een slip een flinke dosis zelfvertrouwen vergt… Er zijn alternatieven voor deze “geen broek”-trend licht opvatten, spelen met ondoorzichtige panty’s en panty’s en zeer korte slips… die nu al populair zijn planken.

Goede vibes in print

Een print vol goede vibes. Op de afdruk worden alle vervaagde kleuren gereproduceerd, zoals die te zien zijn op aurafoto’s die de energetische straling benadrukken die van de persoon afkomstig is. Gezien op de catwalks van Paul Smith, Loewe, LaPointe en Chet Lo, is het al aanwezig in confectiekleding en fast fashion-merken zoals Zara, PrettyLittleThing, Collusion en Topshop.

Donkere academische stijl

Een stijl die dankzij het enorme succes een sterke comeback maakt Woensdag, Tim Burton-serie op Netflix! De Dark Academia-stijl, een slimme mix van de BCBG-geest van Britse schooluniformen en gotische codes, is vooral populair bij jongeren. In de garderobe, blazers, stropdassen, plooirokken, hoge sokken en andere mocassins met inkepingen. Wat de kleuren betreft, natuurlijk zwart, maar ook grijs, donkergroen en bordeaux… Wat het patroon betreft, we zijn blij met de tartan, maar verkrijgbaar in verschillende texturen… Kortom, noodzakelijk om naar kostschool te gaan in de diepten van Schotland!

Ballettendens

Ballerina’s, turnpakjes, panty’s… De trend “balletschelpen” (en zijn variaties van tule, chiffon, doorzichtige, kant en andere gegolfde overhemden) verscheen vóór 2023 op de catwalks van Simone Rocha, Molly Goddard en Miu Miu .geïnstalleerd in onze Kleedkamers.

De franjes komen omhoog in de kleedkamer

Terwijl westerns terugkeren naar het kleine scherm, keren kwasten terug naar onze kleerkasten in de lente. Het aantal zoekopdrachten naar jurken, rokken en andere jassen met franjes op Pinterest is de laatste tijd toegenomen. “Een vrij vloeiende pony helpt mensen een soort comfort, gemak en plezier te voelen. Deze groeiende trend is een natuurlijke uitbreiding van maximalisme en vereist weinig inspanning voor een indrukwekkende modekeuze die allesbehalve rigide is’, zegt Pinterest.

Baret in “Emily in Paris”-modus.

Het werd gedragen door grote iconen zoals Faye Dunaway, Brigitte Bardot, Marlène Dietrich, Pablo Picasso of Che Guevara… De baret, het centrale onderdeel van de Franse damesgarderobe, is vernieuwd dankzij de serie Emily in Paris. Een tijdloos modeaccessoire dat stijl toevoegt aan al je outfits!

Lange spijkerrok in grunge-mode

Ga uit de denim microrok, maak plaats voor een lange en bij voorkeur gespleten spijkerrok! Een detail dat de benen verlengt en het silhouet slanker maakt, zelfs met sneakers. Gewassen, versleten, gelaagde jeans brengen hun subversieve uitstraling terug voor een grunge-look uit de jaren 90.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *