De Argentijn Ramon Diaz, de voetbalcoach van Al-Hilal, liet de Braziliaanse middenvelder Matthews Pereira om technische redenen van de lijst om naar Jeddah te reizen, voor de El-Clasico tegen Al-Ittihad, volgens bronnen bij Al-Riyadiah.
Aan de andere kant miste Mohamed Jahfali, de verdediger van het team, woensdag de training vanwege een griepinfectie, kondigde Al-Asimi club aan op zijn sociale netwerk Twitter.
Aan dezelfde kant leidde Salman Al-Faraj, de aanvoerder van het team, fitnessoefeningen door te rennen en voerde hij verschillende oefeningen uit met de bal na het voltooien van het revalidatieprogramma dat hij onderging na herstel van een blessure.
Op het veld stond de training onder leiding van de Argentijnse coach Ramon Diaz in het teken van technische aspecten, pasten de spelers een reeks tactische zinnen toe op een deel van het veld en werd de training afgesloten met diverse technische oefeningen.
De Azraq-delegatie vertrekt woensdag naar Jeddah om zich voor te bereiden op de Clásico-wedstrijd tegen hun tegenhanger Al-Ittihad op donderdag, in de top van de 12e ronde van de Saudi Roshan League.
Na 11 gespeelde competitierondes staat de hoofdstad vijfde met 22 punten, twee punten achter het als derde geplaatste westerse team, maar vanaf 10 wedstrijden nadat de wedstrijd tegen Al-Shabab werd uitgesteld.

Al-Hilal.. technische beslissing die Pereira uit El Clásico houdt

Al-Hilal.. technische beslissing die Pereira uit El Clásico houdt

Al-Hilal.. technische beslissing die Pereira uit El Clásico houdt

Al-Hilal.. technische beslissing die Pereira uit El Clásico houdt

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *