Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De minister van Buitenlandse Zaken van de VAE, sjeik Abdullah bin Zayed, heeft woensdag de Syrische president Bashar al-Assad ontmoet tijdens een “werkbezoek” aan Damascus.

Al-Assad beschreef de betrekkingen tussen Syrië en de VAE als “historisch” en dat “het voor hen natuurlijk is om terug te keren naar hun diepgang, die ze decennia lang kenmerkten, om de belangen van de twee landen en de twee volkeren te dienen, Dat meldt het Syrische staatspersbureau (SANA).

SANA citeerde sjeik Abdullah bin Zayed die “de steun van zijn land voor de stabiliteit en soevereiniteit van Syrië over al zijn landen” bevestigde.

Tijdens zijn ontmoeting met Al-Assad bevestigde sjeik Abdullah bin Zayed “de inzet en wens van de Verenigde Arabische Emiraten om de inspanningen te ondersteunen om een ​​politieke oplossing te vinden voor de Syrische crisis die de veiligheid, stabiliteit en eenheid van Syrië herstelt.”

Het eerste bezoek van de minister van Buitenlandse Zaken van de VAE was in november 2021, aangezien het het eerste diplomatieke bezoek aan Syrië was na de 12-jarige burgeroorlog. Afgelopen mei bezocht de Syrische president de VAE.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *