Dinsdag behaalden de voetballers van Riyad hun vijfde opeenvolgende overwinning in de Yellow League voor spelers uit de eerste divisie, ten koste van gastheer Al-Orouba, in de 15e etappe van de competitie, in diens stadion in Al-Jouf. .
Het Riyadh-team wist 5 opeenvolgende wedstrijden in de competitie te winnen, wat de eerste keer is dat ze een uitstekende start hebben gemaakt in het huidige seizoen, terwijl Al-Orouba hun 6e nederlaag in de competitie leed.
Het Servische doelpunt werd in de 58e minuut gescoord door Nikola Steković nadat hij een pass van landgenoot Miodrag Gimović gebruikte en de bal in het net van Al-Urouba sloeg.
Op de vijfde plaats verhoogde Riyadh de score naar 25 punten, terwijl Al-Orouba op de 10e plaats bleef met 19 punten.
Het is belangrijk op te merken dat Riyad dinsdag de fakkel zal verwelkomen in Al-Kharj, terwijl Al-Orouba maandag zijn tegenhanger, Uhud, zal ontvangen in Al-Jawf.

Riyadh.. vijfde opeenvolgende overwinning

Riyadh.. vijfde opeenvolgende overwinning

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *