Staatsmedia in Pyongyang meldden dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft opgeroepen tot een “grote toename” van het nucleaire arsenaal van zijn land als reactie op wat volgens hem bedreigingen zijn vanuit Zuid-Korea en de Verenigde Staten.

“Dit is een heel groot probleem”, zegt Thomas Karako van het Centrum voor Strategische en Internationale Studies. “Laten we zeggen dat er op dit moment tientallen kernwapens zijn, en het is een uitdaging om die basis te blijven bouwen.”

En de afgelopen dagen schepte Kim Jong-un ook op over dit noodlottige nieuwe wapen, wat de Noord-Koreaanse staatsmedia een “Super Large Multiple Missile Launcher” noemen, waarvan het Kim-regime beweert dat het tactische kernkoppen kan laden en alle Zuid-Korea binnen bereik. .

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *