Al-Ittihad Football Club heeft het contract van de Braziliaanse doelman Marcel Grohe verlengd tot 2024, met de optie van een verlenging met nog een seizoen, zo maakte de club dinsdag bekend via haar officiële account op Twitter, een sociale netwerksite.
De Western Club plaatste een tweet, inclusief verschillende foto’s van de Braziliaanse doelman, tijdens zijn vorige wedstrijden met het team, en nam de uitdrukking 2024 op, die verwijst naar de duur van zijn nieuwe contract, en merkte op: “Beste blijven en uitbreiden. “
De contractverlengingsceremonie vond plaats tussen Anmar Al-Haili, de president van de club, en de Braziliaan Grohi, op het hoofdkantoor van de club, in aanwezigheid van Ahmed Kaaki, de vice-president van de club en algemeen supervisor voetbal.
Al-Haili prees Grouhy’s discipline op en buiten het veld, en het uitstekende niveau dat hij tijdens zijn tijd bij het team handhaafde, en wenste hem en zijn teamgenoten veel succes bij het gelukkig maken van alle Fed-fans.
Grohe (35) trad begin 2019 toe tot de vereniging, tijdens zijn eerste professionele stop buiten zijn land, afkomstig uit de gelederen van de Braziliaanse Gremio, met wie hij 14 jaar doorbracht, vol titels en deelname, waarvan deelname de meest opvallende is op het WK 2018 van de club.
Grouhy droeg het Al-Ittihad-shirt in 90 wedstrijden in verschillende competities, te beginnen met El Clasico tegen Al-Nasr “1-1”, dat plaatsvond op 10 januari 2020 in de 14e ronde van de Professional League, een jaar na zijn ondertekening , vanwege langere blessures.
Dit seizoen verdedigde Grohe het hol van de Tigers in 10 wedstrijden tijdens de campagne van zijn team in de Saudi Roshan League, waarin hij 7 keer de nul wist te houden en drie doelpunten kreeg.

Grohe.. federaal tot 2024

Grohe.. federaal tot 2024

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *